RETUR

Beskriv ditt ärende:
Exempel: Jag vill returnera hela ordern, men den t-shirt som är beställd önskar jag i storlek M istället för L.

Hur du gör en retur/reklamation/byte?

  1. Du fyller i vårt returformulär och registrerar din retur.
  2. Vi behandlar din retur och skickar ut en betalningslänk från Klarna på 69kr, till den E-mail/Telefonnummer som du uppgav i formuläret. (OBS. Returkostnaden måste betalas inom 24h annars blir betallänken ogiltig.)
  3. När vi mottagit betalning för returkostnaden, mailar vi ut en digital retursedel via Postnord. Vi skickar även ut ett mail till dig från vår email (retur@difbutiken.se) där vi bekräftar att vi behandlat din retur, samt bifogar en länk till den digitala retursedeln ifall du inte mottagit den från Postnord.
  4. Vi tar emot din order och gör en återbetalning på det du returnerat. Vid byte sker återbetalningen när du lagt en ny order på den nya önskade produkten/storleken.

Vid hög belastning kan det vara svårt att hålla koll på alla nya order som läggs. Har du gjort en beställning på ny produkt du önskar byta till, och inte blivit återbetalad så vänligen vänd dig till oss på retur@difbutiken.se så kikar vi på det.

OBS! Om du inte hämtar ut ditt paket i tid och det returneras till oss kommer du att bli debiterad 200kr. Önskar du att få det skickat på ny tillkommer en kostnad på 69kr