Här hittar du information om hur vi hanterar dina uppgifter, betalningar, returer och reklamationer.

Allmänna villkor

Personuppgifter 
För att bli medlem hos oss måste du godkänna att vi lagrar dina personuppgifter du anger när du registrerar dig eller när du gör ett köp. Dessa uppgifter används för att behandla din order och för att kontakta dig vid eventuella frågor. Personuppgifterna skyddas och hanteras enligt bestämmelserna i PUL.
Minderåriga 
Är du under 18 år krävs målsmans godkännande för att handla.
Produkter 
Vi reserverar oss för att färger på produkter kan avvika från hur de uppfattas i verkligheten. Detta kan bero på inställningar i din webbläsare eller på din bildskärm.
Ibland händer det att en produkt är slut i lager även att din order har blivit bekräftad. Detta är framförallt vanligast när det är många som beställer samma produkt samtidigt, tex. vid släpp av nya matchtröjor eller vid stora realisationer.
Kontakt 
Har du frågor så kan du kontakta oss på 08-6008180 eller använd kontaktformuläret. Vi svarar på e-mail så snabbt vi bara kan, senast inom 48 timmar under vardagar.

Betalningar

Kortbetalning, Visa & MasterCard via PayEx
Du kan snabbt och enkelt betala med VISA och MasterCard. Vi tar inte ut några avgifter för kortbetalning. PayEx ( www.payex.se) hjälper oss att säkerställa köpet via din kortutgivare. Via 3D-Secure övergår ansvaret vid eventuella kortbedrägerier till kortutgivande bank, i enlighet med respektive kortföretags regelverk. 3D Secure (Verified by VISA eller MasterCard SecureCode).
Faktura via Klarna
Med Klarna faktura kan du tryggt och enkelt betala efter att du mottagit din order. Betalningstid är 14 dagar och du får fakturan skickad till din e-mailadress i samband med leveransen. En fakturaavgift tillkommer på 39 sek.
Betala enkelt med PayPal
Ett väldigt smidigt sätt att använda konto- eller kreditkort online. PayPal är både enkelt och säkert och för att använda detta betalsätt så behöver du ett konto hos PayPal som du kan skaffa här. Vi tar inte ut någon avgift vid betalning med PayPal.

Direktbetalning
Snabbt, enkelt och lika säkert som att betala räkningar på din internetbank. Du dirigeras om till din banks hemsida och genomför betalningen där. För att använda detta betalsätt behöver du vara kund på någon av ovanstående banker. Att betala via direktbetalning är kostnadsfritt.
Direktbetalningar via bank sköts av PayEx som uppfyller marknadens främsta säkerhetsstandard PCI DSS.

 Returer / Byten / Öppet köp

Som kund hos oss har du har alltid öppet köp i 30 dagar. Produkten måste vara oanvänd och i nyskick. Ta kontakt med oss så ger vi anvisningar om retur eller byte av produkt. Detta gäller dessvärre inte matchtröjor med namn- och nummertryck.
Ej byte eller öppetköp av underkläder.
Ej öppet köp av REA-produkter.
Kreditering
Är ordern betalad med kort kommer pengarna att föras tillbaka till det konto som kortet är kopplat till. Detta brukar vanligtvis ta mellan 1-3 bankdagar. Har du betalat mot faktura kommer vi skicka en uppdaterad faktura till din e-postadress.